Malung-Sälen


Välkommen till Rotary Malung-Sälen! 


Vi har allmänna möte i Malung varannan onsdag, både via Zoom och som fysiska möten. förutom röda dagar och under semesterperioden (kalendariet). Vi har mycket spännande och varierande innehåll på våra föredrag i såväl Malung som Sälen. 

Vi har dessutom möten i Sälen under vintersäsong. Då träffas vi på Högfjällshotellet på frukostmöte fredagar klockan 07:30. Ingen föranmälan Anmäl er i receptionen och betala 125 kronor.. 

Anmälan

Anmälan till ordinarie onsdagsmöten görs till Sankt Olof Hotell och Krog senast MÅNDAG klockan 12.00, före aktuellt möte. 

Alla som önskar delta på mötet skall anmäla sig, även de som inte vill äta utan bara vill delta på mötet eller bara vill ha kaffe och kaka uppe i konferensrummet. Det är viktigt att det fungerar så att det finns många platser som kan användas i konferensrummet. Telefon: 0280-550 60 eller reception@sankt-olof.se   Priset för middagen är 179 kronor och då ingår smör, bröd,  bordsdryck, kaffe och kaka. Middagen serveras klockan 18.00.  

Önskar man bara kaffe och kaka uppe i konferensrummet anmäls det dagen innan kostar 40 kronor. Görs anmälan till mötet senare än ovanstående får man beställa mat från  á la carte  och betala ordinarie pris för det.  

Välkommen!   

Rotary Ungdomsfond/Kondoleans Om ni önskar skicka en kondoleans läs mer under fliken "Projekt" 


Kontaktinformation till klubben:

E-post: malung-salen@rotary.se